PPARTNER FAQ

De meest gestelde vragen hebben wij hieronder voor u als medewerker of opdrachtgever beantwoord. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@ppartner.nl

De meest gestelde vragen voor werknemers

De volledige uitleg hoe Flexwrapp werkt vindt u hier.
In de Flexwrapp onder het kopje documenten, weet je niet hoe Flexwrapp werkt? Klik dan hier
Jouw salarisstrook wordt iedere keer in de week voorafgaand aan de salarisbetaling naar je gemaild. Je kan deze en een jaaropgave ook terug vinden in de Flexwrapp onder het kopje documenten loon- en jaaropgaven. Weet je niet hoe Flexwrapp werkt? Klik dan hier
De salarissen worden per periode uitbetaald. Een periode bestaat uit 4 weken (13 periodes per jaar). Het salaris staat uiterlijk op de vrijdag in de eerste week van de nieuwe periode op je rekening.

2018

Periode 10-2018: vrijdag 12 oktober 2018
Periode 11-2018: vrijdag 9 november 2018
Periode 12-2018: vrijdag 7 december 2018
Periode 13-2018: vrijdag 4 januari 2019

2019

Periode 1: week 1 -4: 1 feb
Periode 2 : week 5 -8: 1 maart
Periode 3: week 9 -12: 29 maart
Periode 4: week 13 - 16: 26 april
Periode 5: week 17 -20: 24 mei
Periode 6: week 21 -24: 21 juni
Periode 7: week 24 -28: 19 juli
Periode 8: week 29 -32: 16 aug
Periode 9: week 33 -36: 13 sept
Periode 10: week 37 -40: 11 okt
Periode 11: week 41 -44: 8 nov
Periode 12: week 44 -48: 6 dec
Periode 13: week 49 -52: 3 jan 2020

Uitzonderingsgevallen:
Wekelijks:
 Wordt je wekelijks betaald dan krijg je op iedere vrijdag na de week dat je gewerkt hebt betaald, jouw loonstrook ontvang je in de loop van de week voorafgaand aan de betaling van het salaris.

Maandelijks:
 Wordt je per maand betaald dan ontvang je jouw salaris op de eerste volle vrijdag van de nieuwe maand of rond de 25e van de lopende maand.
Word je ziek, dan moet u dat zo snel mogelijk laten weten aan uw feitelijk werkgever en aan Ppartner door het versturen van een mail naar info@ppartner.nl. Ook meld u zich telefonisch ziek bij ons kantoor (0113-405155). Geef het zo snel mogelijk door als u ziek bent. U kunt in het weekend altijd bellen naar het nummer op kantoor. Luister goed naar het menu, druk op de juiste toets en u wordt doorgeschakeld naar de mobiel van de dienstdoende medewerker. Uiteraard mag u voor de volledigheid ook een WhatsApp bericht sturen. Alleen een WhatsApp-bericht of email sturen is niet voldoende. Vergeet niet om u ook weer beter te melden bij ons.
Ppartner is aangesloten bij het pensioenfonds StiPP, voor verdere informatie over het pensioenfonds klikt u hier.

De meest gestelde vragen voor opdrachtgevers

Facturen staan voor u beschikbaar in het online urenportaal. Log in zoals u gewend bent en ga naar het kopje facturen, hier kunt u alle facturen van het lopende jaar terugvinden. Weet u niet hoe het urenportaal werkt, kijk dan hier!
De dienstverlening die Ppartner aanbiedt, ontzorgt u en uw personeelsadministratie van veel terugkerende werkzaamheden en veel “verborgen” kosten. Het grootste voordeel is dat u 0,0% risico loopt!

  • Naast het verleggen van de risico’s bespaart u ook in tijd en geld, onderstaand enkele voordelen:
  • U hoeft geen arbeidsovereenkomsten op te stellen.
  • Het werk voor uw salarisadministratie zit in de kosten inbegrepen.
  • Wij dragen zorg voor de afdracht van werkgeverslasten zoals; sociale premies, verzekeringen, pensioenen etc.
  • Uitkeren van vakantiedagen en vakantiegeld
  • Verzuimbegeleiding in geval van ziekte; u hoeft niets te doen en loopt geen risico!

Naast het feit dat u zelf directe tijds- en geld besparingen kan realiseren heeft u ook een besparing op indirecte kosten; zo hoeft u gen accountant in te schakelen voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst of de verwerking van salaris. Omdat ons tarief inclusief is heeft u achteraf geen verassingen in de vorm van extra kosten.
Bij Ppartner kunt u inschrijfsets opvragen, deze vult u samen met de medewerker in, doe dit zo volledig mogelijk. Indien alles goed is ingevuld kunt u de ingevulde en ondertekende inschrijfsets in combinatie met de juiste kopie van paspoort of Identiteitsbewijs (juiste kopie is een kopie waarbij alle randen van het document duidelijk zichtbaar zijn en er niets doorgestreept of afgeschermd is) opsturen naar Ppartner. Het opsturen mag via de mail of post.

Mail: 
info@ppartner.nl
Post: 
Anthony Fokkerstraat 79
, 4462 ES Goes