Goede stagiaires op een flexibele en risicoloze manier binden; Het kan via Ppartner!

Een goede stagiaire maar geen goede oplossing

De strijdt om goed personeel te bemachtigen is er één die al heel lang gestreden wordt. De laatste tijd steeds moeilijker is geworden. Het talent van de toekomst heeft daadwerkelijk iets te kiezen en weet vaak zelf wel de functies te vinden waarin zij later actief willen zijn. Nu bestaat de kans dat u een goede stagiaire heeft rondlopen, maar deze stagiaire moet nog een jaar naar school en kan of wil daardoor geen dienstverband voor langere tijd aangaan. Daarnaast vindt deze doelgroep het vaak ook lastig om zich te binden…. Je weet immers niet wat de toekomst brengt. Houdt het hier dan op of zijn er andere mogelijkheden?

 

De oplossing van Ppartner

Omdat de mogelijkheid van het aanbieden van een contact voor bepaalde tijd, tijd voor een bepaald aantal uur niet tot de mogelijkheden behoort zal er moeten worden nagedacht over andere opties. Bij Ppartner denken we graag mee en wij hebben hiervoor een oplossing bedacht; door de stagiaire(inmiddels collega) via payrolling in dienst te nemen heeft u beiden wat u wilt: u als werkgever heeft de flexibiliteit van een werkweek van 0 tot 40 uur met de looptijd van een week(tot 78 gewerkte weken). De stagiaire heeft de mogelijkheid om te kunnen blijven werken zonder dat hier de verplichting van een x-aantal uur voor een bepaalde tijd tegenover staat.

 

In een notendop:

Het is mogelijk stagiaires op een flexibele, risicoloze manier te binden. Graag komen wij geheel vrijblijvend een keer langs om hier over te spreken en te kijken welke oplossing voor jullie het beste werkt.

 

Hidde Wisselink
Accountmanager Ppartner

Geen reactie's

Geef een reactie