PAYROLL SERVICES

We beantwoorden graag enkele belangrijke vragen over payroll: waarom payroll, wat doet Ppartner voor mij, wat is online payroll en heb ik zelf nog omkijken naar de loonadministratie?

Informatie over payroll – wat is het niet?

Payroll is een populaire constructie waarbij de personeelsleden niet op de eigen loonlijst staan, maar echt formeel in dienst zijn van Ppartner. Wij zijn de werkgever en dragen de arbeidsrechtelijke risico’s. Dit is anders dan een uitzendbureau. Als je bij een uitzendbureau werkt, dan ben je meestal niet aangenomen voor een specifiek project voor eens specifieke klant. Bedrijven die personeel inhuren via payroll selecteren echter de werknemers zelf, en laten vervolgens de contracten, de loonadministratie, de uitbetaling en dergelijke regelen door ons.

 

Ook verschillen payroll diensten van de services van een loonadministratie kantoor. Deze handelen namelijk alleen de financiële aspecten af, terwijl werknemers wel bij de opdrachtgever in dienst zijn. Dit is dus niet het geval bij payroll services.

Meer weten over Payroll? Vraag GRATIS informatie aan!

Uw naam

Waarom payroll?

Wie het concept nog niet goed kent vraagt zich wellicht af: Waarom payroll? Dat is eenvoudig. Is flexibiliteit belangrijk en vindt het bedrijf in kwestie het prettig om vooraf te weten wat de (vaste) kosten voor personeel zullen zijn? Dan is personeel inhuren via payroll een goede optie. Alle kosten staan overzichtelijk bij elkaar op een inkoopfactuur. Er is bij payroll administratie geen rompslomp rond contracten of beoordelingsgesprekken met personeel. Bovendien is Ppartner op de hoogte van de laatste stand van zaken wat betreft wet- en regelgeving. Het is dus een stukje zekerheid dat je afneemt bij ons, je wordt als ondernemer ontzorgt. Dit is niet alleen handig bij grote langlopende projecten, het kan bij allerlei werkzaamheden worden toegepast. Zo zijn wij werkzaam voor bedrijven in de bouw, beveiliging, schoonmaak, horeca, kinderopvang en nog veel meer!

ppartner-online-payroll

Online payroll

Online payroll werkt snel en flexibel, want u kunt online de actuele stand van zaken controleren en ook direct wijzigingen doorgeven. Met een persoonlijke account voor zowel de werkgever als de werknemers, is alle informatie steeds onder handbereik, onafhankelijk van plaats en tijd. De loonadministratie is flexibel en onder handbereik voor iedereen. De online payroll diensten bieden natuurlijk ook de mogelijkheid tot het snel ondersteuning vragen aan Ppartner, zo hoeft online payroll niet onpersoonlijk te zijn.

ppartner-wat-is-payroll

Een gesprek over payroll administratie

Zo zijn er dus best veel situaties waar payroll services een goede oplossing vormen, als je geen zorgen wilt hebben over een fluctuerend personeelsbestand kun je het beste personeel inhuren via payroll. De payroll administratie ligt geheel bij de kant van het bureau en personeel inhuren via payroll gebeurt dan ook steeds vaker, ook, of misschien wel juist, bij kleinere mkb bedrijven. Hier kunnen grote projecten toch worden aangenomen dankzij payroll services; geen zorgen over het aannemen van grote hoeveelheden werknemers waar je mogelijk geen blijvend werk voor hebt. Deze zorgen liggen geheel waar ze horen, bij ons!

 

Denkt u na het lezen van dit artikel nog steeds: waarom payroll? Overweegt u payroll maar weet u niet zeker of payroll diensten echt dé oplossing zijn? Kijk dan eens rustig rond, maar maak vooral ook een afspraak met een adviseur van Ppartner, voor een goed gesprek op het gebied van payroll administratie. Wij kunnen adviseren of personeel inhuren via payroll ook voor u interessant is.

Afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in!

ppartner-payroll-remco

“U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie!”

Wat zeggen onze klanten over ons?