EEN PAYROLL BEDRIJF INZETTEN IN DE BEVEILIGINGSBRANCHE

Heeft u een bedrijf in de beveiligingsbranche? Dan weet u dat u uw mensen dan flexibel in moet kunnen zetten. De ene week kunt u met uw bedrijf meer klussen hebben dan de andere week, uw personeel zal dan ook niet elke week evenveel werken. Dit vraagt nogal wat op het gebied van uw loonadministratie. U zult elke week bij moeten houden hoeveel uw mensen werken en wat ze hiervoor betaald moeten krijgen. Hier gaat veel tijd en werk in zitten, die u waarschijnlijk liever zou besteden aan uw kernactiviteiten. Schakel dan een payroll bedrijf in om de hele salarisadministratie van u over te laten nemen. Een payroll bedrijf als Ppartner.

Payroll voor beveiliging inschakelen

U vindt in Ppartner een betrouwbaar bedrijf waar mensen werken die alles weten van de juridische kanten van personeel in dienst hebben. Zij zijn constant op de hoogte van alle ontwikkelingen op dit gebied en nemen u graag alle taken en zorgen uit handen. Een payrolling bedrijf neemt namelijk uw personeel in dienst. Dit klinkt als een rare constructie, maar is het absoluut niet. Terwijl u uw mensen aanstuurt en zorgt dat uw bedrijf blijft draaien, komen wij alle arbeidsafspraken die u met uw mensen heeft gemaakt voor u na. Eenvoudiger kan het eigenlijk niet, want ook alle werkgeversrisico’s liggen vanaf nu bij ons. Dat scheelt u weer een hoop zorgen!

Meer weten over Payroll? Vraag GRATIS informatie aan!

Uw naam

Wat doet een payroll bedrijf dan precies?

Als u uw beveiligingsbedrijf wil laten draaien en uw mensen aan wilt sturen, maar geen zin heeft in de administratieve rompslomp die hier bij komt kijken, dan is het verstandig Ppartner in te schakelen. Wij beginnen ermee uw mensen in dienst te nemen. Dit, met naleving van de afspraken die u met uw mensen heeft gemaakt in het arbeidscontract. Vanaf dit moment regelen wij alles wat met juridische aspecten van uw personeel te maken heeft. Dit houdt bijvoorbeeld ook in dat wij alle risico’s van u overnemen. We hebben het dan bijvoorbeeld over ziekterisico’s. Zo spaart u veel vrije tijd op die u kunt steken in het verder laten groeien van uw eigen bedrijf. Het inschakelen van een payroll bedrijf is vooral nuttig voor bedrijven die veel met oproepkrachten werken, wat in de beveiliging natuurlijk het geval is.

ppartner-payroll-beveiliging-mogelijkheden

Meer weten over payroll en de beveiligingsbranche?

We staan niet alleen klaar om uw salarisadministratie van u over te nemen, maar ook om u al het advies op dit gebied te geven dat u maar kunt wensen. Alle vragen die u op ons af wilt vuren zullen wij duidelijk beantwoorden. We raden u daarbij aan om van tevoren de QuickScan op onze website te doen, waarmee u snel kunt zien of het ook voor uw bedrijf raadzaam is om contact met Ppartner op te nemen. Bij ons vindt u een schat aan ervaring en kennis op het gebied van het in dienst hebben van personeel. We zetten deze expertise graag in om ook uw bedrijf verder te helpen!

Afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in!

ppartner-payroll-remco

“U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie!”

Wat zeggen onze klanten over ons?