PAYROLL VOOR DE HORECA

Heeft u een eigen horeca gelegenheid en zou u meer flexibiliteit willen hebben op het gebied van uw personeel? Wilt u niet de zorgen en administratieve rompslomp hebben die bij het bijhouden van uw personeelsadministratie komt kijken? Concentreert u uzelf liever op de kerntaken van uw bedrijf, om deze zo nog beter uit te kunnen breiden? Dan is payroll voor horeca misschien een optie voor u. Met payroll laat u uw personeel voor u werken, maar besteedt u een groot aantal verantwoordelijkheden uit aan het payroll bedrijf. Bij Ppartner vindt u een betrouwbaar bedrijf op het gebied van payroll, dat graag voor u aan de slag gaat. Wij hebben veel ervaring op het gebied van horeca payroll en willen onze kennis ook voor u inzetten.

Meer weten over payroll voor horeca?

Laten we u het concept achter horeca payroll eens duidelijk uitleggen. Als u een payroll bedrijf inschakelt, dan geeft u een hoop werk en verantwoordelijkheden uit handen. U heeft mensen in dienst, maar het payroll bedrijf zorgt voor zaken als het betalen van de salarissen, het maken van salarisspecificaties, en jaaropgave, het aanmelden bij instanties als het UWV en de belastingdienst, het reserveren van vakantiegeld, en nog veel meer. Allemaal taken waar u zich dan geen zorgen meer over hoeft te maken. Wij hanteren hiervoor scherpe payroll voor horeca tarieven. Dit allemaal, zodat u uzelf kunt focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf, zodat u uw bedrijf steeds verder kunt laten groeien.

Meer weten over Payroll? Vraag GRATIS informatie aan!

Uw naam

De voordelen van payroll voor uw bedrijf

Het inzetten van een professioneel payroll bedrijf als PPartner brengt nogal wat voordelen met zich mee. Om te beginnen bespaart u zichzelf heel veel tijd, aangezien u zich niet meer druk hoeft te maken over zaken als uw salarisadministratie. Daarnaast brengt payroll de mogelijkheid met zich mee om uw personeel een flexibel contract aan te bieden. Payroll-medewerkers werken namelijk volgens een andere CAO dan mensen uit uw branche normaal gesproken doen. Het is zodoende mogelijk om sneller in te haken op ontwikkelingen bij uw bedrijf, of trends die met de seizoenen te maken hebben. Niet onbelangrijk, met payroll beperkt u uw risico’s. U kunt er namelijk voor kiezen om bijvoorbeeld risico’s met betrekking tot verzuim en ziekte uit te laten sluiten.

ppartner-payroll-horeca-mogelijkheden

De voordeligste payroll voor horeca tarieven

PPartner is een gerenommeerde partner als het aankomt op payroll voor horeca. We helpen u graag door u zoveel mogelijk werk en risico’s uit handen te nemen. U kiest uw werknemers, maar ze komen fiscaal bij ons in dienst. U houdt zich bezig met het leidinggevende aspect, wij richten ons op het juridische deel. We vertellen u graag meer over wat horeca payroll precies inhoudt in een persoonlijk gesprek. U komt dan ook meer te weten over onze voordelige payroll voor horeca tarieven en de vele mogelijkheden op het gebied van payroll die wij te bieden hebben. We hopen snel met u in contact te komen en de voordelen van payroll voor uw bedrijf met u te bespreken!

Afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in!

ppartner-payroll-remco

“U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie!”

Wat zeggen onze klanten over ons?