PAYROLL DIENSTEN VOOR UW ICT BEDRIJF

Bij het leiding geven over een bedrijf zijn er heel wat verschillende zaken om rekening mee te houden. Het liefste zou u zich natuurlijk bezig willen houden met uw kernbezigheden. Het laten draaien van uw bedrijf, mensen aansturen, nieuwe producten ontwikkelen, bestaande producten verbeteren… Daar omheen steekt echter nog een groot aantal andere bezigheden de kop op. Het regelen van alle fiscale en juridische zaken met betrekking van uw personeel is hier bijvoorbeeld een goed voorbeeld van. Hoe handig zou het dan zijn als u deze grote verantwoordelijk naar een ander bedrijf door zou kunnen schuiven? Neem hiervoor gewoon even contact op met PPartner! Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van payroll diensten.

Uw payroll partner in de ICT

U heeft een bedrijf in de ICT. U bent dan werkzaam in een branche die altijd in beweging is. Hier worden altijd spannende, nieuwe producten ontwikkeld en nieuwe diensten opgestart. U wilt hier met uw bedrijf natuurlijk in voorop lopen. Maar u wilt ook uw personeel zo goed mogelijk van dienst zijn. Als u dan PPartner inschakelt voor de payroll voor ICT bedrijven, dan weet u zeker dat dit iets is waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken. Samenwerken met een betrouwbaar payroll bedrijf als het onze heeft een grote toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Meer weten over Payroll? Vraag GRATIS informatie aan!

Uw naam

Wat doet een payroll bedrijf precies?

Misschien heeft u er wel eens over nagedacht om een payroll bedrijf in te schakelen, maar weet u niet precies wat een dergelijk bedrijf doet? Laat ons dat dan even voor u op een rijtje zetten. Als u een payroll bedrijf inschakelt, dan neemt dit bedrijf alle juridische verantwoordelijk met betrekking tot uw werknemers van u over. PPartner neemt dan bijvoorbeeld al uw werknemers in dienst. We honoreren de afspraken die u met uw mensen heeft gemaakt in de arbeidsovereenkomst die u met ze heeft gesloten. We zorgen ervoor dat het salaris netjes op tijd wordt overgemaakt, dat er een specificatie en jaaropgave worden verstuurd en dat alles omtrent ziekteverzuim en CAO wordt geregeld. Zo heeft u een stuk minder risico’s en verplichtingen en houdt u zelf meer tijd over voor wat u het liefste doet, uw bedrijf runnen!

ppartner-payroll-ict-mogelijkheden

Meer tijd om uw bedrijf effectief te laten draaien

Bij PPartner weten we alles wat maar met de juridische aspecten van mensen in dienst hebben te maken heeft. We nemen dit deel van uw bedrijfsvoering dan ook graag van u over. Wilt u hier meer over weten? Doe dan de check op onze website. Hier komt uit naar voren of het voor u handig is om ons uw activiteiten op salarisgebied over te laten nemen. Bij ons heeft u dan op een enkele plek alles met betrekking tot uw personeel in beeld, zonder dat u de rompslomp heeft die met het bijhouden van een salarisadministratie te maken heeft! Neem vandaag nog contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in!

ppartner-payroll-remco

“U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie!”

Wat zeggen onze klanten over ons?