DE VOORDELEN VAN PAYROLL VOOR DE LOGISTIEK

Heeft u een bedrijf dat werkzaam is in de logistiek en merkt u dat u veel tijd kwijt bent aan het regelen van alle personeelszaken? Of heeft u hier iemand voor in dienst moeten nemen die flink drukt op uw overhead? Het is dan verstandig om eens te overwegen een payroll-bedrijf als Ppartner in te schakelen. Ppartner is namelijk een bedrijf dat uw personeel van u overneemt. Wij regelen dan de administratieve zaken en zorgen dat uw mensen betaald worden, u blijft degene die bepaalt wat zij voor werkzaamheden uitvoeren. Op deze manier geeft u zeer veel werk uit handen en kunt u uzelf meer richten op de kerntaken van uw bedrijf. Niet onbelangrijk, u kunt dan ook flexibeler omgaan met uw personeel.

Met payroll de logistiek ondersteunen

Bij Ppartner werken experts op het gebied van payrolling. Wij weten hoe belangrijk het is voor een bedrijf dat alle zaken met betrekking tot het personeel goed geregeld worden. We weten ook dat het niet voor elk bedrijf mogelijk is om hier iemand voor in dienst te nemen. Als u al dat werk zelf moet doen, dan bent u dagelijks heel wat tijd kwijt. Niet alleen moet uw personeel betaald worden en moeten er salarisstroken gemaakt worden, u moet uzelf ook op de hoogte blijven houden van alle ontwikkelingen op het gebied van juridische en financiele zaken. Ppartner neemt dit u allemaal uit handen. Wij hebben experts in dienst die hier alles vanaf weten en die deze zaken graag voor u regelen.

Meer weten over Payroll? Vraag GRATIS informatie aan!

Uw naam

De voordelen van payrolling

Samenwerken met Ppartner brengt een groot aantal voordelen met zich mee. U heeft minder administratieve rompslomp en houdt zodoende meer tijd over voor uw echte werk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om flexibeler mensen in dienst te nemen. Zelf kunt u binnen een periode van 2 jaar 3 keer dezelfde persoon in dienst nemen. Wij kunnen dit echter binnen een periode van 5,5 jaar maar liefst 6 keer doen. Zeker in de logistiek, waar met een wisselende werkdruk wordt gewerkt, is dat natuurlijk een fantastische oplossing! Wij nemen als payrolling bedrijf daarnaast de risico’s van u over die komen kijken bij het in dienst hebben van mensen. Denk daarbij onder andere aan ziekteverzuim en de kosten die hierbij komen kijken.

ppartner-payroll-logistiek-mogelijkheden

Meer weten over payrolling bij Ppartner?

We vertellen u graag meer over payrolling bij Ppartner. Neem gewoon even contact met ons op om een afspraak met ons te maken, zodat wij een en ander met u door kunnen spreken. U kunt al uw vragen over payrolling bij ons kwijt en u krijgt van ons de antwoorden die u zoekt. U zult tijdens het gesprek merken dat payrolling ook voor uw bedrijf de oplossing is en dat Ppartner een betrouwbare partij is. Zowel u als uw mensen zullen met plezier met Ppartner in zee gaan. We hopen dan ook snel een keer van u te horen om de mogelijkheden op een rijtje te zetten!

Afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in!

ppartner-payroll-remco

“U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie!”

Wat zeggen onze klanten over ons?