De voordelen van payroll in de retail

Heeft u een bedrijf in de retail en merkt u dat u steeds meer tijd kwijt bent aan de administratie van uw personeel? Niet verwonderlijk, aangezien er behoorlijk wat komt kijken bij het bijhouden hiervan. De vraag is dan of u hier iemand voor in dienst moet nemen, of zelf veel tijd op moet offeren die u ook zou kunnen gebruiken voor de kernactiviteiten van uw bedrijf. Er is echter ook een derde keuze, namelijk payrolling. Bij payrolling laat u al uw personeel in dienst gaan bij een gespecialiseerd bedrijf. Uw mensen blijven dan gewoon voor u werken, waarbij u ze vertelt wat ze moeten doen. Het uitbetalen van het salaris en alles wat hierbij komt kijken wordt dan echter overgenomen door het payrolling-bedrijf. PPartner is expert op het gebied van payrolling. We helpen u dan ook graag bij het wegnemen van de administratieve rompslomp.

Payroll en retail

Payrolling is een handige manier om uzelf flink wat werk uit handen te nemen, maar ook om de risico’s die u loopt te verkleinen. Als u bijvoorbeeld een werknemer heeft die langdurig ziek is, dan kan u dit heel wat geld kosten. Wij nemen deze risico’s van u over. Uw mensen zijn nu eenmaal bij ons in dienst, dit houdt in dat alle verplichtingen bij ons terecht komen. Wij zorgen ervoor dat het salaris wordt uitbetaald, dat mensen hun vakantiegeld krijgen en dat ze bij ziekte worden doorbetaald. Toch bent u degene die bepaalt wat uw mensen voor werk doen. Daar komt ook bij dat u degene bent die nieuwe mensen aanneemt.

Meer weten over Payroll? Vraag GRATIS informatie aan!

Uw naam

Flexibel werken met een payrolling bedrijf

Als u een bedrijf heeft in de retail, dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid te maken met flexibele werkdruk. Er zijn periodes dat u meer mensen nodig heeft, maar ook periodes dat het allemaal een stuk rustiger is. U kunt hier op inspelen door mensen vaker tijdelijk in dienst te nemen. U als werkgever bent echter maar gerechtigd om binnen een periode van 2 jaar dezelfde persoon 3 keer in dienst te nemen. Ppartner kan als payrolling bedrijf dezelfde persoon in een periode van 5,5 jaar maar liefst zes keer in dienst nemen. Zo bent u veel flexibeler met de mensen die voor u werken.

ppartner-payroll-retail-bedrijf

Meer weten over payrolling?

Zoals u ziet heeft payrolling een groot aantal voordelen voor u. We raden u dan ook aan om eens contact met Ppartner op te nemen als u meer wilt weten over wat payrolling precies inhoudt. Belangrijker nog, wij kunnen u nog meer details geven over alle voordelen die u oploopt als u met payrolling aan de slag gaat. U vindt hier op onze website meer informatie over, maar we staan ook altijd klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden. U vindt in Ppartner een betrouwbare partner die graag met u samenwerkt om u werk uit handen te nemen, zodat u zich zelf helemaal kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in!

ppartner-payroll-remco

“U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie!”

Wat zeggen onze klanten over ons?