PAYROLL VOOR DE TRANSPORT SECTOR

Heeft u een bedrijf dat actief is in de transportsector? Dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid te maken met personeel dat flexibel ingezet moet worden. Er zijn periodes dat u meer werk heeft, maar ook periodes dat er minder mensen nodig zijn. Het is dan goed om samen te werken met een payroll-bedrijf. Niet alleen wordt u dan uw gehele salarisadministratie uit handen genomen en bent u de risico’s op het gebied van uw personeel kwijt, u bent ook nog eens extra flexibel. Indien u samenwerkt met een payroll-bedrijf als Ppartner heeft u namelijk de mogelijkheid om uw mensen vaker opnieuw in dienst te nemen.

Flexibeler werken met een payroll-bedrijf

Het is voor elk bedrijf mogelijk om mensen in dienst te hebben, deze uit dienst te laten treden en dan weer opnieuw aan te nemen. U als werkgever mag dit in een periode van twee jaar maximaal drie keer doen, maar PPartner kan dit in een periode van 5,5 jaar maar liefst zes keer doen. Als u met ons in zee gaat, dan nemen wij u mensen in dienst, zodat u deze flexibiliteit ook heeft. Mensen die u niet kwijt wilt, maar die u ook geen vast contract aan kunt bieden, kunnen op deze manier vaker opnieuw in dienst worden genomen.

Meer weten over Payroll? Vraag GRATIS informatie aan!

Uw naam

Minder risico met payroll voor transport

Als u ervoor kiest om uw personeel onder te brengen bij Ppartner, dan verandert er heel wat binnen uw bedrijf. Om te beginnen zijn uw mensen niet meer bij u in dienst, maar bij Ppartner. Dit schrikt misschien af, maar dat is niet nodig. Uw mensen blijven namelijk gewoon onder uw verantwoordelijkheid vallen. Ze werken voor u, doen wat u van ze verlangt, ze krijgen alleen hun salaris en vakantiegeld via Ppartner. Zo loopt u als werkgever ook minder risico. Als een van uw medewerkers langdurig ziek is, of verzuimt, dan zorgen wij voor de afwikkeling hiervan. Wij hebben veel ervaring op het gebied van personeelszaken en staan dan ook altijd klaar om u en uw mensen op dit gebied te ondersteunen.

ppartner-payroll-transport-mogelijkheden

Ook aan de slag met een payroll-bedrijf?

Het inschakelen van Ppartner voor de payrolling van uw bedrijf brengt een groot aantal voordelen met zich mee. We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over hoe payrolling precies werkt en hoe dit uw werk kan vergemakkelijken. Met Ppartner als partner in payrolling zorgt u ervoor dat u zelf minder werk te doen heeft. Uw gehele salarisadministratie en alles wat hierbij komt kijken wordt door ons overgenomen. U houdt zelf meer tijd over voor de kernactiviteiten van uw bedrijf en hoeft ook niemand in dienst te nemen om alle personeelszaken te regelen. We staan altijd klaar om met u om tafel te gaan en alle mogelijkheden van samenwerken met Ppartner met u te bespreken. U zult dan merken dat uw leven een stuk eenvoudiger wordt als u een payrolling-bedrijf inschakelt.

Afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in!

ppartner-payroll-remco

“U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie!”

Wat zeggen onze klanten over ons?