Hoe werkt payroll voor werkgevers?

Het inzetten van Payroll betekent dat Ppartner het werkgeverschap overneemt. Uiteraard volgt de vraag wat payroll precies betekent. Simpel gezegd nemen wij het werkgeverschap over en nemen wij uw medewerkers in dienst. Hierbij neemt Ppartner dus ook alle verantwoordelijkheden voor uw medewerkers over. Zo kunt u zich focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Hoe werkt payroll voor werkgevers?

Wat doet een payroll bedrijf als Ppartner zult u zich afvragen? Zoals gezegd nemen wij het werkgeverschap over. Dat betekent dat Ppartner de volledige juridische verantwoordelijkheid voor de medewerkers van uw bedrijf waarborgt. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de administratieve rompslomp en kunt u zich de volle 100% focussen op uw bedrijf. Naast het feit dat u efficiënter kunt werken, zorgt Payroll ervoor dat u minder risico’s loopt. Denk hierbij aan risico’s die te maken hebben met een cao, maar ook ziekteverzuim en pensioen. Daardoor valt er ook een behoorlijke last van uw schouders!

Meer weten over Payroll? Vraag GRATIS informatie aan!

Uw naam

Wat houdt payroll precies in?

U als bedrijf hoeft dus eigenlijk alleen de medewerkers te werven en selecteren. Ppartner doet de rest! Natuurlijk is Ppartner niet aanwezig op de werkvloer en heeft u dus de volledige controle over het wel en wee op de werkvloer. Zo heeft u dus de leiding en wij pakken de administratieve verantwoordelijkheid. Benieuwd hoe dit contractueel in zijn werk gaat? Wij stellen een payroll contract met uw bedrijf op om onze diensten uit te voeren. Daarnaast komt er ook een contract tussen Ppartner en uw medewerkers.

ppartner-payroll-voor-werkgevers

Payroll via Ppartner

Logischerwijs zullen er bij u of uw medewerkers nog vragen over Payroll boven komen drijven. Dat is natuurlijk helemaal niet erg! Wij leggen het u graag uit via praktische voorbeelden en indien u kiest voor Payroll via Ppartner leggen wij het uw medewerkers ook graag uit. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in!

ppartner-payroll-remco

“U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie!”

Wat zeggen onze klanten over ons?