De voordelen van een payroll contract

Bent u een werkgever die het personeel graag zo flexibel mogelijk in wil kunnen zetten, maar die niet houdt van administratieve rompslomp? Of bent u een werknemer die van uw werkgever een payroll contract aangeboden heeft gekregen en wilt u wel eens weten wat dit nu precies inhoudt? In dit artikel leggen wij u uit wat een payroll contract precies inhoudt, waarom dit een van de meest flexibele contractvormen is en wat er in een payroll overeenkomst komt te staan. We geven u een payroll contract voorbeeld, kijken of er ook payroll contract nadelen zijn en bekijken bij payroll hoeveel contracten er mogelijk zijn. Zo beantwoorden wij bij Ppartner voor u de vraag: “Wat is een payroll contract?”

Aan de slag met flexibele contractvormen

Het is voor een werkgever ideaal om met flexibele contractvormen te werken. Als u mensen in dienst heeft maar deze niet direct een vast contract aan wilt bieden, dan is een payroll overeenkomst een ideale oplossing. Als u een payroll contract als voorbeeld afsluit met een werknemer, dan heeft u de mogelijk om deze persoon in 5,5 jaar tijd 6 keer een tijdelijk contract aan te bieden, voordat u deze persoon in vaste dienst moet nemen. Zo beantwoorden wij gelijk de vraag over payroll hoeveel contracten er mogelijk zijn. En zo is een payroll contract een voorbeeld van hoe flexibel een contract kan zijn.

Meer weten over Payroll? Vraag GRATIS informatie aan!

Uw naam

Wat is een payroll contract

Maar wat is een payroll contract nu precies? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Als u ervoor kiest om met ons een payroll overeenkomst af te sluiten, dan nemen wij al uw personeel van u over. Deze mensen blijven gewoon bij u werken, maar wij hebben de juridische verantwoordelijkheid. Met een payroll contract neemt u uzelf zodoende veel werk uit handen! Daarbij neemt Ppartner ook de financiele risico’s op zich. Met een payroll contract ontzorgt u uzelf zodoende enorm. U kunt uzelf dan helemaal gaan richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Maar, kleven er aan payroll contract ook nadelen?

ppartner-contract-payroll

Zijn er payroll contract nadelen?

We hebben een aantal voordelen van payroll voor u uitgelegd, maar u vraagt zich misschien af of er bij een payroll contract ook nadelen zijn. Een van de payroll contract nadelen kan zijn dat u uw mensen niet zelf meer in dienst heeft. Toch zult u hier eigenlijk niet veel van merken. Deze mensen blijven met een payroll overeenkomst namelijk gewoon voor u werken. Voor werknemers is een payroll contract een voorbeeld van goede flexibele contractvormen. Uw loon wordt dan bij Ppartner namelijk betaald door een betrouwbaar bedrijf met veel verstand van zaken.

ppartner-payrollcontract

Nog vragen over payroll?

Wilt u het met ons hebben over payroll en hoeveel contracten u daarbij uw personeel aan mag bieden? Of misschien niet over payroll en hoeveel contracten, maar wilt u ons vragen: “Wat is een payroll contract?” Wij nemen graag de tijd voor u, om alles over Ppartner en payroll zo goed mogelijk duidelijk te maken aan u.

Afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in!

ppartner-payroll-remco

“U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie!”

Wat zeggen onze klanten over ons?