Zeg maar ‘dag’ tegen je salarisadministratie

Onbekommerd ondernemen, zonder kopzorgen over je medewerkers. Payroll biedt je die mogelijkheid, zonder dat er in je dagelijkse praktijk veel verandert. Je krijgt een keer per week een factuur, zo simpel is het!

Contracten

Je werft natuurlijk zelf je medewerkers, voor tijdelijk of vast werk. Wij betalen de nettolonen en dragen de premies en loonbelastingen af. Keurig en op tijd. Net zoals iedere andere werkgever. Zou je denken. Maar zo is het niet. Want waar een reguliere werkgever na drie contracten in twee jaar tijd vastzit aan een dienstverband voor onbepaalde tijd, duurt die flexibele periode voor een payroll bedrijf als Ppartner minimaal zes contracten en 5 ½ jaar lang. Dat scheelt, en veel ook. En dat is dus één van de redenen waarom payroll zo aantrekkelijk is.

 

Geen werk, geen factuur
Het voordeel van payroll is echter veel groter. Flexibilisering, kostenbesparing en risicobeperking om maar even wat belangrijke troeven te noemen. Ideaal is bijvoorbeeld dat je vooraf exact weet wat een medewerker per gewerkt uur kost.

En het ziekterisico? Dat ligt bij ons! Daar komt bij dat wij de wet- en regelgeving volgen, die voortdurend verandert. Van die beslommeringen zijn onze opdrachtgevers af. Zij nemen afscheid van de saaie salarisadministrateur in zichzelf. Ze ontdekken de vrijheid van zorgeloos ondernemen, met de zekerheid dat er goed voor hun medewerkers wordt gezorgd.

 

Remco den Ouden, PPartner

Reactie? Mail naar remco@ppartner.nl

Geen reactie's

Geef een reactie